Coaching algemeen - Andrea Noordink
16091
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16091,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Coaching algemeen

Er zijn meer mensen die tegen terugkerende zaken op het werk aanlopen. Je weet best wat je passie is en je kwaliteiten zijn, maar het lukt niet om jouw doel te bereiken. Hoe kan je jouw invloed inzetten om jezelf van jouw beste kant te laten zien? Waarom ben je onvoldoende zichtbaar in je werk? Hoe geef jij jouw loopbaan een positieve draai? Ben je veel tijd kwijt met zaken waarvan je geen energie krijgt? Hoe communiceer je met jouw leidinggevende en collega’s?   

In een coachingstraject van ongeveer 5 gesprekken kan ik je ondersteunen in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Elk traject start met het vaststellen van jouw doelen. Deze geven je houvast en richting in het uiteindelijk behalen van jouw (eind-)doel.

Kan ik jou helpen met het vinden van je passie, het vaststellen van je doelen en het nemen van stappen op weg naar een nieuw resultaat?

Bel of mail mij!

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stel je vraag en ik reageer zo spoedig mogelijk!

Dokter van Deenweg 13, 8025 BP Zwolle
T 06 – 126 404 72

E andrea@bureaudapper.nl
Kvk 63379074

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht